Personvernerklæring

Ditt personvern er viktig for meg

Det er min (foretaket) sin policy å respektere personvernet ditt angående all informasjon jeg kan samle inn fra deg på min hjemmeside, https://em-brace.no , og andre nettsteder jeg eier og driver.

Jeg ber bare om personlig informasjon når jeg virkelig trenger den for å tilby en tjeneste til deg. Jeg samler det inn på rettferdige og lovlige måter, med din kjennskap og samtykke. Jeg gir deg også beskjed om hvorfor jeg samler den og hvordan den skal brukes.

Jeg beholder kun innsamlet informasjon så lenge som nødvendig for å gi deg den forespurte tjenesten. Hvilke data jeg lagrer, beskytter jeg på kommersielt akseptable måter for å forhindre tap og tyveri, samt uautorisert tilgang, avsløring, kopiering, bruk eller modifisering.

Jeg deler ikke personlig identifiserende informasjon offentlig eller med tredjeparter, bortsett fra når det kreves av loven.

Hjemmesiden min kan lenke til eksterne nettsteder som ikke drives av meg. Vær oppmerksom på at jeg ikke har kontroll over innholdet og praksisene til disse nettstedene, og at jeg ikke kan ta  ansvar for deres respektive personvernregler.

Du står fritt til å avslå min forespørsel om din personlige informasjon, med den forståelse at jeg kanskje ikke kan tilby deg noen av dine ønskede tjenester.

Din fortsatte bruk av nettstedet mitt vil bli sett på som aksept av min praksis rundt personvern og personlig informasjon. Hvis du har spørsmål om hvordan jeg håndterer brukerdata og personlig informasjon, kan du gjerne kontakte meg på sonia.mongia@em-brace.no

Nyhetsbrev

Em-brace sender ut nyhetsbrev via e-post. Dette må du registrere selv på nettsiden med en e-postadresse, evt. fornavn og etternavn hvis ønskelig. Newsletter er leveradør for nyhetsbrevet. Dataen blir ikke lagret hos ekstern kilde men gjøres direkte hos meg.  E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet eller hvis din bruker blir inaktiv. Du kan når som helst be meg om en oversikt over hvilken informasjon vi har lagret av deg og at den skal slettes.

Facebook konverteringssporing Pixel

Em-brace kan fra tid til annen bruke Facebook Advertising, Facebook Pixel Re-Marketing og kommunikasjon. Dette verktøyet lar Em-brace forstå og levere annonser og gjøre dem mer relevante for deg. De innsamlede dataene forblir anonyme og Em-brace kan ikke se personopplysningene til noen enkelt bruker. Imidlertid lagres og behandles de innsamlede dataene av Facebook. Facebook kan være i stand til å koble dataene til Facebook-kontoen din og bruke dataene til sine egne annonseringsformål (i samsvar med Facebooks retningslinjer for bruk av data funnet under: https://www.facebook.com/about/privacy/
Facebook har den ultimate kontrollen av informasjonen samlet gjennom Facebook Advertising, Facebook Pixel Re-Marketing og kommunikasjon. Du kan velge bort Facebooks bruk av informasjonskapsler og Facebook Pixel Re-Marketing gjennom innstillinger på din Facebook-konto.

Denne erklæringen er effektiv fra 1. april 2020.