En ny start og en annerledes hverdag

Så gøy at du stakk innom siden min😊

Jeg ønsker å bli litt bedre kjent med mine lesere, så jeg tenkte jeg kanskje kunne dele litt av tankene mine med dere😊

Jeg har lenge gått og hatt en drøm om å gjøre noe mere med livet mitt 🤔 Bruke meg selv mere, og dra mer nytte av all skole og jobberfaringer jeg har fått med meg disse årene. Og ikke minst livserfaringer. Det er vanskelig å se for seg hvordan livet skal se ut når du velger deg en vei å gå. Jeg visste ikke det jeg vet i dag, og noen ganger tror jeg det er like så bra😊🤷🏽‍♀️

Kanskje er du en som har opplevd noe tøft og vanskelig i livet? Noe som gjorde at du ble satt litt ut av balanse? Jeg vet at det har skjedd med meg flere ganger 😥Noen ganger kan det nesten oppleves som vanskelig å finne veien tilbake, men midt oppi alt så kommer det som regel alltid noe bra ut av det til slutt 💪🏽❤️

Egenomsorg er et ord jeg før ikke likte, men som jeg nå verdsetter mye mer. Dette med å ta vare på deg selv, synes jeg er svært viktig. Jeg kan langt i fra si at jeg har vært noe flink til det alltid…. da jeg før jobbet mye overtid, og var en person som ofte sa mer ja, enn nei😬 Tror kanskje nesten aldri jeg sa nei😯

Jeg trodde det va det beste for meg, og for andre, viss jeg bare gav alt jeg kunne av meg selv.

Dette gjaldt både på privaten, men og på jobb. Heldigvis vokste jeg også på mine erfaringer, og ser nå at det jeg gjorde før, ikke fungerte ikke i lengden.  Jeg brant meg aldri ut, men jeg var aldri langt i fra hele tiden. Ikke særlig smart tenker du.. 😅å nei det var det ikke heller😅

Jeg håper at du og jeg kan bli bedre kjent med hverandre❤️

Dele opplevelser og få til gode samtaler om livet, men og det å være forelder oppi det hele. Hva gjør det med deg som person ,og ble du en sånn mor eller far som du hadde trodd du ville bli? Eller ønsket å bli? Det ble ikke jeg kan jeg love deg😂

Livet som mor har gitt meg enda flere aha opplevelser rundt dette å bli bevist på mine følelser. Å være åpen for å finne ut hva som trigger deg og hvorfor. Er du en person som ikke tåler rot eller babygråt? 😬🙈 Noen gang tenkt over hvorfor det er sånn? Dette og mye annet var triggeren min til å starte em-brace.no og med å lage online-kurs. Å endelig klarte jeg det🥳 💪🏽

Jeg vil skape et nettverk hvor folk kan lære, utfordre seg selv, og dele erfaringer med hverandre💛

I den forbindelse er det også laget en facebook-gruppe hvor sånne tema, og mye mer vil bli diskutert. Dersom du liker siden, vil du få mulighet til å delta i egne grupper som har direkte tilknytning til ulike online-kurs. https://www.facebook.com/Skapehverdagslykke/

Jeg, som mange andre, tenker at dersom du opplever at dynamikken mellom deg og barnet ditt, ikke er helt sånn du hadde ønsket deg… ja da er det bare en ting å gjøre, og det er å begynne å endre deg selv💕 Ofte kan du speile deg selv i barnet ditt. Å guuu så vondt det er når du ser barnet ditt stå å «frese» når hun bli utålmodig – å du tenker🤔 – det der kjenner jeg meg igjen i. 🙈Eller?

Mye av oppførselen til barna er lært fra voksne rollemodeller. Jeg sier ikke at dersom du har et barn som er mye sint, så er du en person med mye sinne. Men det vil alltid være noe du som voksen kan endre på, som gjør det litt lettere for barnet ditt, og ikke minst som vil skape bedre relasjon mellom dere. 💕 Kunsten er bare å klare å finne ut hva alltid🤷🏽 ‍ Det er litt det jeg ønsker å bidra med❤️

Men dette skulle ikke være en leksjon, men heller bare noen tanker fra meg til deg😊

Online-kurs

Sjekk ut gratiskurset som nettopp ble lagt ut. Kanskje det kan være noe for deg eller noen du kjenner? Jeg håper å se deg der, hvor du vil få muligheten til å bli litt bedre kjent med deg selv, og begynne jobben med å endre deg akkurat nok til at det vil skape litt ekstra hverdagslykke❤️🙏🏽 Kurset er også ment som et nettverk hvor du kan dele dine opplevelser som foreldre med meg, eller sammen med andre som tar kurset gjennom den lukket facebook gruppe.

Hvem vil vel ikke bli den beste versjonen av deg selv? 😃 Jeg vil🙋🏽‍♀️La oss gjøre dette sammen❤️

I disse Corona tidene er det ekstra tøft og bo sammen med flokken din, og du tenke hele tiden på alt du skulle ha gjort.

Et siste lite råd fra meg til deg❤️ Tenk heller over hva du har fått gjort i dag. Senk kravene dine betraktelig. Og husk det aller viktigste. DU ER IKKE ALENE❤️

Dette er en unntakstilstand som gjør at vi alle kommer i ubalanse i livet, og du kjenner ekstra godt at tålmodigheten renner over for bare hver minste ting. Vi er bare mennesker, og dette er nytt for både deg og meg. Det som fungerer for meg, fungere kanskje ikke like bra med din flokk.

Jeg vil likevel oppfordret deg til kjenne etter på det som gjorde dagen i dag så bra – eller ikke fullt så bra❤️

Everything can be taken from a man

But one thing: The last of human freedoms

To choose one´s attitude

In any given set of circumstances

to choose one´s own way

Victor Frankl

Gjør det beste ut av dagen, og sånn situasjonen er i dag.

Ta vare på hverandre❤️

Legg igjen en kommentar